Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Grup țintă

La începutul lunii aprilie s-a derulat ultima vizită de studiu în Danemarca, organizată pentru grupul țintă și membrii echipei de implementare.

Citește mai mult

Miercuri 11 martie – colegii noștri au vizitat Federația Unită a Muncitorilor Danezi, unde au avut surpriza să întâlnească și o româncă, reprezentanta muncitorilor români din Danemarca. Toate informațiile(...)

Citește mai mult

Cea de-a treia vizită din cadrul delegației OPM derulată în intervalul 9 – 13 martie 2015 a vizat SFI – Ocuparea Forței de Muncă și Incluziune Socială.

Citește mai mult

O vreme am crezut că Observatorul Pieței Muncii din Lyon este doar un fel de Fata Morgana. Cel puțin așa ne-au lăsat să înțelegem majoritatea  funcționarilor ce lucrează în instituțiile de stat dedicate pieței muncii, cu(...)

Citește mai mult

Una dintre vizitele efectuate de delegația OPM a vizat această organizație non-profit, care oferă mai multe tipuri de servicii pe piața muncii din Lyon:

Citește mai mult