Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Informații generale

Creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de formare profesională Anticiparea evoluției pieței muncii este o informație prețioasă în dezvoltarea programelor de formare profesională continuă. Furnizorii(...)

Citește mai mult

Proiectul OPM răspunde prin obiectivele sale recomandărilor privind dezvoltarea rețelei de colaborare cu partenerii specializați din sectorul public și privat, în vederea adoptării unei strategii comune la nivel regional și(...)

Citește mai mult

Situația economică ce a afectat țara noastră în ultimii ani, ca urmare a traversării unui proces de recesiune economică, generalizat la nivel european, a condus la agravarea problemelor sociale. Îngrijorător este faptul că oferta(...)

Citește mai mult

Serviciile Publice de Ocupare au nevoie de informații corecte, de previziuni, analize și prognoze complexe pentru a-și putea desfășura activitatea în mod eficient în folosul beneficiarilor. Scopul existenței SPO este acela de a(...)

Citește mai mult